fbpx

Mittatilaus-valaistusratkaisut

Mittatilaus LED-valaistusratkaisut ūüí°

Mittatilaustyönä valmistetut valaisinratkaisut ovat tuoneet asiakkaillemme merkittäviä etuja, kuten energiansäästöjä, parempaa valaistusta ja yleistä tyytyväisyyttä.

Mittatilaus valaisinratkaisut

Valaistus on paljon enemmän kuin vain valaisimet: se on olennainen osa tilan suunnittelua, tunnelmaa ja toiminnallisuutta. Ledicon ymmärtää tämän perusteellisesti ja tarjoaa asiakkailleen kustomoituja valaisinratkaisuja, jotka ovat räätälöityjä yksilöllisten tarpeiden ja toiveiden mukaan.

Olipa kyseessä toimistotila, teollisuus- tai urheiluhalli, kiinteistö tai muut rakennukset, Lediconin asiantuntijat ovat valmiita suunnittelemaan ja toteuttamaan valaistusratkaisut, jotka ovat sekä energiatehokkaita että esteettisesti miellyttäviä.

Mittatilaustyönä valmistetut valaisimet

Yksi Lediconin merkittävimmistä kilpailueduista on kyky valmistaa LED-valaisimia täysin mittojen mukaan. Tämä tarkoittaa, että voimme suunnitella ja valmistaa valaisimet juuri sellaisiksi kuin asiakas haluaa ja tarvitsee. Tämä mittatilaustyönä tehty lähestymistapa mahdollistaa äärimmäisen joustavuuden ja yksilöllisyyden, joka erottaa meidät kilpailijoista.

 

  • T√§ydellinen sopivuus: Mittatilausty√∂n√§ valmistetut valaisimet sopivat t√§ydellisesti tilaan, johon ne on suunniteltu. Ei en√§√§ kompromisseja tai ”l√§hes sopivia” ratkaisuja.
  • Optimoitu energiatehokkuus: Kun valaisimet on suunniteltu ja valmistettu juuri tiettyyn tilaan, energiatehokkuus on maksimaalinen. T√§m√§ tarkoittaa suurempia s√§√§st√∂j√§ energiakustannuksissa pitk√§ll√§ aikav√§lill√§.
  • Yksil√∂llinen design: Mittatilausty√∂n√§ valmistetut valaisimet mahdollistavat yksil√∂llisen ja ainutlaatuisen designin, joka sopii tilan arkkitehtuuriin ja sisustukseen.

Suunnittelu ja konsultointi

Suunnitteluprosessi alkaa aina yksityiskohtaisella kartoituksella, jossa Lediconin asiantuntijat käyvät läpi asiakkaan tarpeet, toiveet ja erityisvaatimukset. Tämän pohjalta laaditaan yksityiskohtainen suunnitelma, joka sisältää mm. valaistuksen sijoittelun, valotehon ja energiatehokkuuden arvioinnin.

Toteutus ja asennus

Toteutusvaiheessa Lediconin tiimi valmistaa valaisimet tarkasti mittojen mukaan, käyttäen vain parhaita materiaaleja ja komponentteja. Asennus suoritetaan ammattitaitoisesti, ja huomioimme aina asiakkaan aikataulut ja muut erityisvaatimukset.

Huoltovapaa valaistus kuukausimaksulla

Vaikka LED-teknologia on tunnetusti pitkäikäistä ja luotettavaa, Ledicon tarjoaa täyden huolto- ja ylläpitopalvelun varmistaakseen, että valaistusratkaisut toimivat optimaalisesti koko elinkaarensa ajan.

 

Tarjoamme kiinteistöille ainutlaatuista leasing-rahoitusmallia valaistusremontin tekemiseen. Lupaamme, että kuukausivuokra on pienempi kuin saneerauksen avulla saavutettu säästö. Mukaan voidaan liittää myös todella edullinen huoltosopimus, joka vähentää kustannuksia entisestään РLED-valaisimet vaativat äärimmäisen vähän huoltokäyntejä, mutta huoltosopimuksella nämäkin kulut voidaan ennakoida.

 

Ilmainen valaistuskartoitus

Kustomoidut valaisinratkaisut ovat tehokas ja joustava tapa parantaa kiinteistöjen energiatehokkuutta ja viihtyvyyttä. Lediconin erikoisosaaminen ja mittatilaustyönä valmistetut valaisimet tekevät meistä alan johtavan toimijan. Ota yhteyttä meihin jo tänään ja aloita matka kohti parempaa ja tehokkaampaa valaistusta. Voit myös tilata meiltä ilmaisen valaistuskartoituksen.

Mittatilaustyönä valmistetut valaisinratkaisut ovat tuoneet asiakkaillemme merkittäviä etuja, kuten energiansäästöjä, parempaa valaistusta ja yleistä tyytyväisyyttä

Tarkka kohdekartoitus varmistaa saavutettavat hyödyt

Kartoitamme kaikki kohteen valaisimet ja laskemme niiden kuluttaman energian. Tarjoamme kustannustehokkaat ja pitkäikäiset LED-korvaajat ja laskemme niillä saavutettavan energiansäästön. Energiansäästölaskelmalla käy ilmi mm. saavutettava rahallinen säästö vuositasolla ja investoinnin takaisinmaksuaika.

Hankinta joka maksaa itsensä takaisin jo muutamassa vuodessa

Suuren energiansäästön johdosta takaisimaksuajat ovat tyypillisesti noin 2-5 vuoden luokkaa. LED-tuotteiden käyttöikä on jopa 15 vuotta, joten elinkaarisäästöt ovat huomattavat. Hankintaan on tarjolla myös rahoitusvaihtoehto jossa rahoituskulut katetaan jopa täysin säästyvällä sähkönkulutuksella. 

Ledicon kartoittaa, laskee energians√§√§st√∂t sek√§ tarjoaa valaisintuotteet ja asennukset, ‚Äúavaimet k√§teen‚ÄĚ periaatteella!

LED valomoduuli

Uniikki LED-moduuli jossa integroitu liiketunnistin sekä kätevä pikaliitin.

LED polttimot

Laaja valikoima purkauslamppuja korvaavia LED-polttimoita. 5 vuoden takuut, IP64 suojaus.

LED katuvalopolttimot

Katu- ja ulkovalaistukseen kehitetty LED-polttimo jossa tehokas linssitekniikka.

LED loisteputket

Valovoimaiset ja luotettavat LED-valoputket T8 ja T5 valaisimiin. 5 vuoden takuut, valotehot 140lm/W ja 170lm/W.

Haluatko tietää kohteesi energiansäästöpotentiaalin?