fbpx

Isännöitsijöille

Ledicon kartoittaa, suunnittelee ja toteuttaa valaistussaneeraukset kaikkiin kiinteistöihin

LED-valaistussaneerauksella saavutat prosentuaalisesti suurimmat säästöt kiinteistöjen energiatehokkuushankkeissa.

Vanhentuneen valaistustekniikan vaihto LED-tekniikkaan tuo jopa 60% energiansäästön. Tarjoamme kokonaisvaltaisesti kohdekartoitukset, valaistussunnittelun sekä tuotteet ja asennukset. 

Valaistussaneeraus tuo useita etuja, sähkön kulutus vähenee huomattavasti, valaistus paranee, turvallisuus lisääntyy, huollon tarve vähenee ja vakioitu ympäristö on helppohoitoisempi jatkossa. Tuotteiden käyttöikä on myös pidempi. Saneerauksen yhteydessä on helppo myös ottaa käyttöön mm. liiketunnistus.

Lediconin oma maahantuonti pitää kustannukset kurissa ja hankinnan takaisinmaksuajat nopeana. Mahantuomiamme laadukkaita LED-tuotteita myyvät mm. valtakunnalliset tukkuliikkeet ja käyttävät useat huolto- ja sähköliikkeet.
Tarjoamme

Veloituksetta energiansäästökartoituksia taloyhtiöihin, yrityskiinteistöihin sekä tuotantolaitoksiin

Energiansäästökartoituksessa selvitetään nykyvalaistuksen taso sekä energiankulutus, korvaavat LED-tuotteet ja niiden säästämä energia sekä sitä kautta hankinnan takaisinmaksuaika. Tyypillisesti takaisinmaksuajat ovat vain noin 2-4 vuoden luokkaa. Kartoitus voidaan tehdä itsenäisesti huoltoavainta käyttäen tai huoltomiehen opastamana. Kartoituksessa läpikäydään kaikki taloyhtiön yleiset tilat sisällä ja ulkona, huoneistoihin ei mennä sisään.