fbpx

katuvalaistus

Energiatehokkaat ratkaisut kaikille teille

LED-katuvalaistus säästää energiaa, vähentää ylläpitokuluja ja lisää turvallisuutta.

Lediconilla on pitkä kokemus kaupunkien ja kuntien ulkovalaistuksen toimittajana

Ledicon toimittaa monille kunnille ja kaupungeille ulkovalaistukseen LED polttimoita sekä LED valaisimia. Tyypillisesti varsinkin pienemmän pään purkauslamppuja korvataan usein LED polttimoilla niiden edullisen hinnan takia. Olemme toteuttaneet katuvalaisimien ryhmävaihtoja joissa kuntien kaikki katuvalaisimet on muutettu LED polttimoille. Polttimoiden ryhmävaihdoilla saavutetaan kustannustehokkaasti ledin tuoma energiansäästö ja polttimoiden käyttöikä kasvaa ja ylläpitokulut pienenevät.

Suoraan maahantuojalta

Katuvalaistuksen tuoreimmat uutuudet!

Purkauslamppuja korvaavat LED-polttimot

LED polttimot ovat kustannustehokkain vaihtoehto jos itse valaisin on vielä hyvässä kunnossa. Esim. 125W elohopeapolttimon riittää korvaamaan jo 25W LED polttimo, jonka kustannus on vain noin 20% uuden LED valaisimen hinnasta. Näin valaisinvaihtoja voidaan siirtää vielä kymmennelläkin vuodella eteenpäin.

Lediconilla on laaja valikoima erilaisia LED polttimoita. Katuvalaistukseen soveltuu parhaiten LC903 sekä uusi LCS40 mallisto. LCS40 linssitekniikka antaa optimaalisen 150*70 asteen avauskulman. 

Uudet LED-katuvalaisimet

Uuden sukupolven LED valaisimet mahdollistavat älykkään valaistuksen ohjauksen. Yöhimmennysprofiilit, mukautuvat valotehot ja katukohtaiset säädöt nostavat valaistusmukavuutta, turvallisuutta ja lisäävät entisestään energiansäästöä. 

LED katuvalaisimet räätälöidään asiakaskohtaisesti vastaamaan käytössä olevia katuprofiileja. Näin ne täyttävät tiukimmatkin valaistusvaatimukset. Toimimme yhteistyössä mm. C2 SmartLightin kanssa.

Ledicon LC903

LED LC903 polttimomallisto on kustannustehokas korvaaja pienemmille purkauslampuille. Sen korkea suojausluokitus IP64 ja laadukas rakenne kestää hyvin ulkokäytössä ja suljetuissa valaisimissa.

LCS40 katuvalopolttimo

LED LCS40 on suunniteltu erityisesti katuvalaisimien purkauslamppujen korvaajaksi ja se tarjoaa tehokkaalla linssitekniikalla optimaalisen 150*70 asteen avauskulman ja soveltuu hyvin useimmille katuprofiileille. Tehovalikoima on 30W, 40W ja 55W.

LED katuvalaisimet

LED katuvalaisimet mahdollistavat älykkään valaistuksen ohjauksen. Yöhimmennysprofiilit, mukautuvat valotehot ja katukohtaiset säädöt nostavat valaistusmukavuutta, turvallisuutta ja lisäävät entisestään energiansäästöä. 

Laadukkailla ja kestävillä LED-polttimoilla täyteen energiansäästön pienillä kustannuksilla

Ledicon on vaihtanut jo tuhansia katuvalaisimia LED polttimoille, loistavin kokemuksin. Huom. valitse katuvalaistukseen aina kestävät ja luotettavat IP64 suojatut LED polttimot joiden lämmönhallinta toimii suljetussa valaisimessa.