fbpx

Aurinkosähkö

Päästötöntä uusiutuvaa energiaa

Tuota itse suuri osa käyttämästäsi energiasta aurinkosähköllä

Uusiutuvan energian käyttöön ja kestävään kehitykseen panostetaan nyt enemmän kuin koskaan!

Uudet ilmastostrategiat ja hiilineutraaliustavoitteet ohjaavat kulutusta kohti pienempipäästöisiä ratkaisuja, joissa aurinkosähkö on nyt voimakkaassa kasvussa.

Aurinkosähkön teknologinen kehitys on viime aikoina saavuttanut pisteen jossa sen kannattavuus on parantunut huomattavasti. Paneelien tehot ovat nousseet, käyttöikä ja varmuus parantuneet ja hinnat laskeneet, joka on mahdollistanut reilun takaisinmaksuaikojen lyhenemisen. Vihreiden arvojen lisäksi hankita voidaan perustella nykyään myös taloudellisesti.

Rahoituksessa maksat suuren osan hankinnasta säästyneellä sähköllä

Aurinkopaneelijärjestelmien takaisinmaksuajat jopa vain 10 vuotta

Ledicon suunnittelee, toimittaa ja asentaa ”avaimet käteen” periaatteella laadukkaat aurinkovoimalat kotitaloihin, yrityksille ja taloyhtiöille. Järjestelmät skaalautuvat pienistä kotipaketeista suuryritysten ja teollisuuden voimaloihin asti. Energiasuunnittelijamme varmistaa optimaalisen järjestelmän erilaisten asiakastarpeiden mukaan. Oikein mitoitettu järjestelmä ja tuotettavan energian kohdennus on avainasemassa taloudellisen hyödyn maksimoinnissa. Hankinnan takaisinmaksuajoissa päästään jopa 10 vuoteen, käyttöiän ollessa jopa yli 30 vuotta. Rahoituksellamme voit kattaa hankinnan kokonaan säästyvällä sähkönkulutuksella, maksimi rahoitusajat jopa 10 vuotta.

Suuremmista kohtesta tehdään yleensä ensin energiasuunnittelu jonka perusteella saadaan laskettua syntyvät energiansäästöt sekä selvittämään optimaalisin järjestelmäkokonaisuus. Toimitukset tapahtuvat nopeasti suoraan kotimaan varastosta. Ammattitaitoinen asennustiimi palvelee ympäri Suomen ja hoitaa asennukset sekä tuotekoulutukset. Toimitettavat järjestelmät koostuvat kotimaisista, eurooppalaisista ja aasialaisista valtamerkeistä.

Kiinnostuitko, kysy lisää tai pyydä tarjousta

Toimitamme mm. seuraavien valmistajien tuoteita:

SaloSolar, Energetica, Solitek, Trinasolar, JA Solar, Heckert, Fronius, SMA, Huawei

Aurinkosähköllä merkittäviin säästöihin!

Kotitalouksiin edulliset pakettiratkaisut, tuota itse oma energiasi

Tarjoamme kotitalouksiin ja taloyhtiöille käyttötarpeen mukaan räätälöityjä paketteja, avaimet käteen periaatteella