fbpx

Loisteputkien aikakausi on päättynyt Рmikä on seuraava askel?

Loisteputkien aikakausi on tullut päätökseensä EU-alueella. Rohs-direktiivi on astunut voimaan, ja tämä tarkoittaa uusien loisteputkien myynnin kieltämistä markkinoilla. Tämä on merkittävä askel EU:n pyrkimyksissä suojella ympäristöä ja estää haitallisten aineiden pääsy luontoon.

Miksi LED-valaisimet ovat tulevaisuuden ratkaisu?

LED-valaisimet eivät pelkästään täytä uuden direktiivin vaatimuksia, vaan tarjoavat myös mahdollisuuden luoda paremmat valaistusolosuhteet esimerkiksi kiinteistöille ja teollisuudelle. Ne ovat energiatehokkaita, kestäviä ja ympäristöystävällisiä, mikä tekee niistä ihanteellisen valinnan niin yrityksille kuin yksityishenkilöillekin.

Lediconin ratkaisut: energiatehokkuus ja kestävyys

Me Lediconilla olemme sitoutuneet auttamaan asiakkaitamme siirtymään kohti energiatehokkaampaa ja kestävämpää tulevaisuutta. Asiantunteva tiimimme suunnittelee yhdessä kanssasi ratkaisun, joka sopii juuri sinun tarpeisiisi.

Vähemmän huoltoa, pienemmät kustannukset

LED-valaisimet eivät ainoastaan vähennä energiankulutusta merkittävästi, vaan myös kestävät pidempään kuin perinteiset vaihtoehdot. Tämä tarkoittaa vähemmän huoltotarpeita ja pienempiä huoltokustannuksia pitkällä aikavälillä.

Huoltovapaa valaistus kuukausimaksulla

Vaikka LED-teknologia on tunnetusti pitkäikäistä ja luotettavaa, Ledicon tarjoaa täyden huolto- ja ylläpitopalvelun varmistaakseen, että valaistusratkaisut toimivat optimaalisesti koko elinkaarensa ajan.

Tarjoamme kiinteistöille ainutlaatuista leasing-rahoitusmallia valaistusremontin tekemiseen. Lupaamme, että kuukausivuokra on pienempi kuin saneerauksen avulla saavutettu säästö. Mukaan voidaan liittää myös todella edullinen huoltosopimus, joka vähentää kustannuksia entisestään РLED-valaisimet vaativat äärimmäisen vähän huoltokäyntejä, mutta huoltosopimuksella nämäkin kulut voidaan ennakoida.

Räätälöidyt valaistusratkaisut

Yksi Lediconin merkittävimmistä kilpailueduista on kyky valmistaa LED-valaisimia täysin mittojen mukaan. Tämä mahdollistaa äärimmäisen joustavuuden ja yksilöllisyyden, joka erottaa meidät kilpailijoista.

Ledicon on luotettava kumppani muutoksessa

Haluamme tarjota sinulle tietoa, neuvoja ja ratkaisuja, jotka auttavat sinua tekemään älykkään päätöksen LED-valaistuksen suhteen. Jos haluat keskustella lisää tästä aiheesta tai saada lisätietoja palveluistamme, ole yhteydessä!. Yhdessä voimme tehdä valaistuksesta ympäristöystävällisemmän ja tehokkaamman!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *